SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kazımpaşa’lı minikler, Ferit Muhtar’ı ziyaret etti

Bu haber 10 Nisan 2023 - 6:00 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi Muhtarı Ferit Başarkan, dün kendisini ziyaret eden Kazımpaşa İlkokulu üçüncü sınıf öğrencilerine muhtarlıkla ilgili bilgilendirmede bulundu

KAZIMPAŞA İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri okulda işledikleri dersler kapsamında mesleklerle ilgili eğitimlerini birebir o mesleği yapan kişilerden öğrenmeye devam ediyor. Bu kapsamda dün Muratbey Mahallesi Muhtarı Ferit Başarkan’ı ziyaret eden minikler, muhtarlık mesleği ile ilgili merak ettiklerini bizzat Başarkan’dan öğrendiler. Muhtarların görevleri ve muhtarlık hizmetleri ile ilgili soruları cevaplayan Başarkan, tüm çocuklarla tek tek ilgilendi.

MUHTARLIK HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

MİNİKLERİN ziyaretinden oldukça mutlu olan Başarkan, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Bugün bizi ziyaret eden Kazımpaşa İlkokulu öğrencilerine muhtarlık mesleği ve muhtarların görevleri hakkında bilgilendirmede bulunduk. Çocuklarımızın öğretmenleri ile birlikte bize yaptığı ziyaretten de ayrıca çok mutlu olduk. Umuyoruz ki miniklere bir faydamız dokunmuştur” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.