SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kazımpaşa’da unutulmaz 100. Yıl coşkusu

Bu haber 30 Ekim 2023 - 7:50 'de eklendi.

Torbalı’nın en köklü eğitim kurumlarından olan Kazımpaşa, muhteşem bir 100. Yıl kutlamasına sahne oldu.

ÖĞRENCİ ve öğretmenlerin hazırladığı birbirinden değerli ve anlamlı gösteri programı izlemeye gelen velilerden ve misafirlerden tam not aldı. Ortaokulda öğrenim gören tüm öğrencilerin hep bir ağızdan söylediği marş ise görülmeye değerdi. Öte yandan resim yarışmasında dereceye giren 2 öğrenciye ödülleri verildi.

  1. YIL anısına havaya bırakılan yüzlerce balonun görüntüsü ise öğrenci öğretmen ve velileri mest etti. Öte yandan, okulda görevli öğretmenlerden oluşan koro ise görülmeye değerdi.

YAPILAN açıklamada, Cumhuriyetimizin 100.yıl anısına hazırlanan bu programa katılan herkese teşekkür edilirken, “Bugün geçmişimizden aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla yürürken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare şekli” olarak ifade ettiği, geleceğimizin teminatı, demokrasinin sembolü Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz diyerek bugün ve  yarınlarda Atamızın açtığı yolda gösterdiği hedefte  yürüyen nesillere onun mirasını taşıyacağız” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.