SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kazımpaşa’da dolu dolu 3. Bahar Şenliği

Bu haber 20 Nisan 2024 - 7:41 'de eklendi.

Torbalı’nın en köklü okulları arasında bulunan Kazımpaşa’da bu yıl 3.’sü yapılan bahar şenliği festivali yapıldı.

MÜZİK dinletisi, yoga, zumba, yazar okur buluşmaları, çömlek sanatı, kermes ve matematik atölyesi gibi etkinliklerin yer aldığı şenlik 17.00’ye kadar devam etti. Öğrencileri dans edip, oynadı ve keyifli vakit geçirdiler. Ayrıca, ilçede eğitim veren kurumlar da stant açarak öğrencilere sunum yapma fırsatı yakaladılar. Kazımpaşa Okulu Bahar Şenliği’nde halk oyunları antrenörü Melek Serçe Akyıl ile çocuklar dans edip doyasıya eğlendi.

KONFERANS SALONU AÇILDI

ÖTE yandan, İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un da katılımıyla okul bünyesinde açılan konferans salonunun kurdele kesim töreni yapıldı. Milletvekili Kaya, yaptığı açıklamada, “Eğitim hayatıma başladığım, mezunu olduğum Kazımpaşa İlkokulu’muza kazandırılan konferans salonumuzun açılışını kıymetli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile beraber gerçekleştirdik. Emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.