SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kazımpaşa İlkokulu bahçesine fidan diktiler

Bu haber 11 Nisan 2022 - 23:03 'de eklendi.

Eko-Okullar Programı kapsamında Kazımpaşa İlkokulu öğrencileri okul bahçesini kendi elleri ile ağaçlandırdı. Öğretmenleri Emine Çalışkan önderliğinde gerçekleşen projeye Torbalı Belediyesi’nin ve Torbalı Orman Fidanlığı da destek verdi

EKO-OKULLAR Programı okul öncesi, ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanmakta. Katılımcı yaklaşımıyla okullardaki öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirler, hem de ailelerini, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol alıyorlar.

KAZIMPAŞA İlkokulu öğrencileri de öğretmenleri Emine Çalışkan  önderliğinde okul bahçesinde projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında öğrenciler okul bahçesine kendi elleriyle onlarca çam ağacı dikti. Dikilen fidanlara ilk sularını da veren öğrencilere Torbalı Belediyesi ekipleri de yardımcı oldu.

TORBALI Belediyesi’nin ve Torbalı Orman Fidanlığı’nın proje kapsamında destek verdiğini ifade eden Emine Çalışkan, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mithat Tekin’e ve Torbalı Orman Fidanlığı yetkililerine teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.