SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kazımpaşa, ‘Bir Kardeşlik Masalı’ projesinde ödüle layık görüldü

Bu haber 12 Eylül 2021 - 0:01 'de eklendi.

Kazımpaşa Ortaokulu ‘Bir Kardeşlik Masalı’ projesi ile Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu tarafından ödüle layık görüldü.

BİR Kardeşlik Masalı projesi ile uzaktan eğitim sürecinde masal anlatımları, atölye çalışmaları, müfredatta yer alan ‘Değerler Eğitimi’ kazanımlarına uyumlu çalışmalar ile birlikte birçok masal çocuklarımızla buluştu.

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliği ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Biltevt’21 Uluslararası Engelsiz Bilişim 2021 Kongresinde; Engellilere yönelik yürütülen başarılı bilişim hizmetlerine Engelsiz Bilişim Ödülleri verildi.

JÜRİ tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Torbalı Kazımpaşa Ortaokulu öğretmenlerinden Özcan Yavaş’ın koordinatörlüğünde  oluşturulan  “Bir Kardeşlik Masalı” proje çalışması  öğrenci projeleri ödülü kategorisinde ödül aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.