SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kazanan “İYİ”ler oldu!

Bu haber 02 Eylül 2022 - 2:47 'de eklendi.

İYİ Parti Torbalı Kadın Kolları ve Torbalılı hemşirelerden zafer maçı dostlukla son buldu

İYİ Parti Torbalı Kadın Kolları, hemşireler ile dostluk maçı yaptı. Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Torbalı İYİ Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen voleybol maçında dostluk kazandı. Zafer Bayramı’nda düzenlenen maç, Muzaffer Kebapçıgil (Koruluk) Spor Salonu’nda gerçekleşti. Partili kadınlar ve hemşire kadınlarla beraber düzenlenen voleybol maçına katılım yoğun oldu.

İYİ Parti Torbalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Kırtan, ilk sette takımla beraber oynadıktan sonra izleyiciler arasından desteklerini sürdürdü. Voleybol oyuncuların yakınları da tribünden hem maçı izledi hem de tezahüratlarla oyunculara destek oldu. İzleyiciler arasından İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ve yönetimi de yer aldı.

İYİ Parti Kadın Kolları, “Tarafların değil, dostluğun kazandığı bir maç oldu bu.. Bu etkinliğimizde, birlikte eğlenceli vakit geçirdiğimiz için güzel hemşirelerimize çok teşekkür ederiz. Bu maç başlangıç oldu, devamında da dostluk maçları düzenlemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.