SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kazalara davetiye çıkaran bu kulübenin kaldırılmasını istiyorlar

Bu haber 11 Temmuz 2021 - 2:26 'de eklendi.

Karakuyu’da bulunan Kocataş mevkiine konulan kulübe yüzünden şimdiye kadar birçok kaza meydana geldi. Üç farklı istikamete giden yolun birleştiği bölgede birbirine öncelik tanımayan sürücüler, kazaya neden oluyor. Bir de bölgeye konulan devasa büyüklükteki kulübe yüzünden karşıdan gelen aracı göremeyen sürücüler, kafa kafaya çarpışıyor. Öte yandan bölgeye karşıdan gelen aracın görülmesi için konulan ‘ayna’ ise düzgün dikilmediği için devrilme aşamasında… Üç yolun kesiştiği bölgede market işleten Hasan Arslan, bu kulübenin buraya konulmasının bir hata olduğunu ve bu hatadan en kısa sürede dönülmesi gerektiğini ifade etti.

KARŞISINDAN GELENİ GÖREMİYOR

Arslan Market’in sahibi Hasan Arslan, “Yerden yarım metre yükselikte olan boruyu gizlemek için; taban alanı 5 metrekare ve yüksekliği ise 2,5 metre olan kocaman kulübe koydular. Şimdiye kadar bu kulübe yüzünden çok kaza oldu. Bunun buraya konulması çok saçma… Çok araç geçtiğini ve araçların yoğun olarak kullandığı bir güzergâh olduğu bilinmesine rağmen hangi amaçla bu uygulandı? Bir de çözüm için dev ayna koydular ama onun da kendine hayrı yok! Diktikleri gün yan yattı ve bir süre sonra yıkılması kaçınılmaz! Bir an evvel bu kulübenin kaldırılması gerekiyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kulübenin bulunduğu yerin yanında hizmet veren marketin sahibi, yaptığı açıklamada; “Şahsen ben, Çaybaşı İZSU’ya iki defa konuyu görüşmek için gittim. Bana ‘geleceğiz, bakacağız, yapacağız’ dediler, ama gelen giden olmadı” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.