SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karşıdan karşıya geçmek isterken otomobil çarpmıştı

Bu haber 24 Ekim 2022 - 10:14 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi’nden Atatürk Mahallesi’ne geçmek isteyen Nihal Savaş isimli kadına dün seyir halindeki 35 T 5577 plakalı otomobil çarpmıştı. Ağır yaralanan kadının vefat ettiği öğrenildi.

OLAY önceki gün öğle saatlerinde İzmir- Aydın asfaltı üzerinde meydana gelmişti. Çevredeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, orta yaşlı bir kadının karşıya geçmek istediği görülüyordu. Kadının, kontrolsüz bir şekilde karşıya geçmek için hareket ettiği ve bu sırada İzmir’den Aydın yönüne seyir halindeki aracın kendine hızla çarpmıştı.

CAN havliyle karşıya geçmeye çalışırken çarpılan talihsiz kadın yaklaşık 20 metre ileri düşmüştü. Nihal Savaş isimli talihsiz kadının, ambulansla kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi’nde vefat ettiği öğrenildi. Yakınları Savaş’ın ölümüyle yasa boğulurken, taksi sürücüsü gözaltına alındı.

ÖTE yandan, bölgedeki vatandaşlar ise seyir halindeki araçların aşırı süratli olduğu ve karşıdan karşıya geçen yayaların olabileceğini düşünerek azami bir ölçüde tutmaları gerektiğini söylediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.