SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaza yapan eski TTO Başkanı’nın sağlık durumu iyi!

Bu haber 31 Mayıs 2022 - 23:12 'de eklendi.

İzmir-Aydın yolu üzerinde trafik kazası geçiren Torbalı’nın sevilen simalarından Ticaret Odası eski Başkanı Behçet Çınar’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

ÇINAR, Torbalı’dan Çaybaşı yönüne motosikleti ile giderken karşısına çıkan otomobil ile çarpışmıştı. Yere düşüp yaralanan Çınar’ın yardımına ilk koşan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu ile CHP’li Belediye Meclis üyesi İlker Yıldız oldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çınar’ı ambulans ile Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nde uzun yıllar aktif siyaset yapan, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan, Ticaret Odası eski Başkanı Behçet Çınar’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZANIN etkisiyle kafasını çarptığı öğrenilen Çınar’ın burnunda kırık, kaşında açılma ve dizinde yaralanma olduğu, dizinin alçıya alındığı öğrenildi. Çınar, Ege Sağlık Hastanesi’nde gözetim altında tutuluyor. Durumunun iyi olduğu ve kısa sürede taburcu olacağı bilgisine ulaşıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.