SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaymakam’dan Çakırbeyli’deki acılı aileye taziye ziyareti

Bu haber 13 Eylül 2023 - 11:39 'de eklendi.

Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve beraberindeki heyet, Çakırbeyli2De elim bir kaza sonucu vefat eden 6 yaşındaki çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

GEÇTİĞİMİZ günlerde Çakırbeyli mahallesinde yaşanan elim bir olay sonucu hayatını kaybeden 6 yaşındaki Kerem Çelik’in ailesine taziye dileklerini iletti. Kaymakam Öter’e İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun eşlik etti. Kaymakam Ercan Öter, acılı baba Hasan Çelik’ten olayla ilgili bilgi de aldı.

OLAY

TORBALI Çakırbeyli Mahallesi’nde henüz 6-7 yaşlarındaki bir çocuk, bir inşaatın havuzunda ölü bulundu. Çakırbeyli sakinlerinden Hasan Çelik’in oğlu olan Kerem Çelik’in cansız bedeni havuzdan çıkarıldı. Köyde yasa neden olan ölüm nedeniyle geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Çelik, önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.