SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaymakam Öter ve İlçe Tarım Müdürü Aktaş ‘hayvan pazarı’nı denetledi

Bu haber 24 Haziran 2023 - 0:25 'de eklendi.

Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ile Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Aktaş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış yerlerini kontrol etti.

ANADOLU’NUN çeşitli illerinden getirilen kurbanlıkların satışı için Torbalı’da geçtiğimiz günlerde kurban pazarı kuruldu. Kurbanlıklar, Yazıbaşı Mahallesi’ndeki arazide Torbalı Belediyesince hazırlanan alanda özenle satılıyor. Yıl boyunca yetiştirdikleri küçükbaş ve büyükbaş hayvanları Isparta, Ağrı, Iğdır, Kars gibi illerden Torbalı’ya getiren besiciler kurban satışını sürdürüyor.

HAREKETLİLİK BAŞLADI, PAZAR CANLANDI

HAREKETLİLİĞİN yavaş yavaş başladığı Kurban Pazarı’nı Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve ilçe protokolü ziyaret etti. Pazarda kurban satışı yapan ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla görüşen Öter, dilek ve istekleri dinledi.

PROTOKOLDEN ZİYARET

KURBAN kesim yerlerini de inceleyen Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’e ziyaretinde Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Torbalı İlçe Jandarma Komutanı Emre Balci, Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürü İsa Ünlü, Torbalı İlçe Tarım Müdürü Gökhan Aktaş ve Torbalı İlçe Müftüsü Hakan Türe eşlik etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.