SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaymakam Öter, depremzede öğrencilerle bir araya geldi

Bu haber 17 Mart 2023 - 23:09 'de eklendi.

İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak, deprem bölgesinden gelen öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı, idareci ve öğretmenlerle görüştü.

KAYMAKAM Öter, deprem bölgesinden Torbalı’ya gelen ailelere her türlü desteğin yapıldığını söyledi. Afetin ilk gününden itibaren Torbalılı vatandaşlar tarafından yardım kampanyası başlatıldığını anlatan Ercan Öter, şöyle konuştu: “Vatandaşlarımız çok güzel bir hissiyat gösterdi. Değerli misafirlerimizin sıkıntılarını bir nebze olsun giderebilmek için bütün kurumlarımız yoğun bir faaliyet gösteriyor. Onların sorunları, acıları bizim acımızdır.

Lütfen bizimle her türlü ihtiyaçlarınızı paylaşın’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

KAYMAKAM Öter ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Işıkkaya, öğrencilerle tek tek sohbet ederek taleplerini varsa sıkıntılarını dinledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.