Torbalı Kaymakamı Adem Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, ilçedeki özel eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
ÖZEL Ege Çınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Özel Yeni Ayrancılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine yapılan ziyaretlerde, eğitim süreçleri hakkında bilgi alındı ve öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirildi.
KAYMAKAM Adem Çelik, özel eğitim alanındaki çalışmaların önemine vurgu yaparak, özel gereksinimli bireylerin eğitimine katkı sağlayan öğretmen ve yöneticilere teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu da özel eğitimde sunulan imkanların artırılması için çalışmaların süreceğini belirtti. Ziyaretler, öğrencilerin yoğun ilgisi ve öğretmenlerin memnuniyetiyle tamamlandı.














