SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaymakam Çelik ve komisyon üyeleri bakımevinde incelemelerde bulundu

Bu haber 26 Eylül 2025 - 23:42 'de eklendi.

Torbalı İlçe Hayvanları Koruma Komisyonu’nun denetim çalışmaları kapsamında, İlçe Kaymakamı Adem Çelik ve komisyonda görev yapan ilçe kurum müdürleri sahipsiz hayvan bakımevinde incelemelerde bulundu.

ZİYARETTE, bakımevinde barınan hayvanların durumu, sağlık kontrolleri, beslenme koşulları ve bakım süreçleri hakkında yetkililerden bilgi alındı. Hayvanların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik yürütülen çalışmalar da yerinde incelendi.

ÇELİK VE GÖZÜTOK EŞLİK ETTİ

DENETİM ekibine, Torbalı Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Vekili Ertan Çelik ile Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Gözütok eşlik etti. Belediye yetkilileri, bakımevinde yapılan iyileştirme ve bakım çalışmalarına ilişkin bilgiler vererek, sokak hayvanlarının güvenli bir ortamda barınması için yoğun çaba harcadıklarını ifade etti.

HEM İNSANİ HEM DE VİCDANİ BİR SORUMLULUK

KAYMAKAM Adem Çelik ise ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, sahipsiz hayvanların korunmasının hem insani hem de vicdani bir sorumluluk olduğunu belirterek, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.