SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kayıt yaptıran herkes lazer epilasyon indiriminden faydalanacak

Bu haber 27 Aralık 2022 - 9:05 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerindeki SGK karşısında hizmet veren Epilasia Güzellik Salonu, yeni yıl öncesi büyük bir kampanyaya imza attı.

DENEYİMLİ firma, yeni yıl öncesi kayıt yaptıran bay ve bayanları büyük indirimden faydalandırıyor. 31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, 3 bölge lazer epilasyon sadece 1.399 TL olarak belirlendi. Sir – ağda fiyatıyla lazer epilasyon işlemi uyguladıklarını söyleyen Epilasia Güzellik Salonu’nda görevli Güzellik Uzmanı Özlem Çelik, “Salonumuz bay ve bayanlara hizmet vermektedir. Bu kampanya, bay ve bayanlarımız için geçerlidir. Büyük indirimden faydalanmak isteyenlerin acele etmelerini istiyoruz. Çünkü yılbaşı sonrası fiyatlar değişecek ve bu fiyatı bir daha bulamayacaksınız” şeklinde konuştu.

LAZER EPİLASYON NEDİR?

LAZER epilasyonun teknolojinin getirdiği yeni epilasyon yöntemlerinden birisi olduğunu belirten Çelik, “Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerin lazer enerjisi kullanarak kalıcı ve sağlıklı olarak yok edilmesidir. Lazer ışığı, bildiğimiz ışıktan farklı olarak ışığın tek dalga boyunda düz bir demet halinde yayılmasıdır. Milisaniyelik atışlarla cilde uygulana lazer ışını, kıla renginin veren melonin pigmenti tarafından emilir ve çevre dokuya zarar vermeden seçici olarak kıl köküne yoğunlaşır. Kıl kökünde ısı oluşturur ve kıl kökünü tahrip eder” dedi.

LAZER EPİLASYON KİMLERE UYGULANIR?

LAZER epilasyonun 12 yaşından büyük kıl ve cilt yapısı uygun olan herkese uygulanabildiğinin altını çizen Çelik, “Bu uygulamaların standartlara uygun cihazlarla yapılması önemlidir. Lazer epilasyonda sonuç alma seans sayısı kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. Genel olarak 1. Seans ve aralıkları vücut bölgesinde 2 ayda bir 4 -6 seans, yüz bölgesinde ayda bir 6 -12 seans olmak üzere değişir. Lazer epilasyon doğru uygulandığında herhangi bir zararı yoktur. Güvenli ve etkili epilasyon için cilt rengi, kıl rengi kalınlığı ve yoğunluğu dikkate alınmalıdır. Salonumuzda kullandığımız cihazlar Diode Buz Başlık Lazer Cihazlardır” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.