SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kayıp Bekir Doğan’ı Müge Anlı bulacak

Bu haber 07 Ekim 2023 - 11:47 'de eklendi.

Torbalı’nın Karakuyu Mahallesi’nde ikamet eden Bekir Doğan’dan 18 gündür haber alınamıyor. Doğan’ın; kayıp kişileri bulmadan uzman olan ATV ekranlarının bir numaralı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te aranacağı bilgisine ulaşıldı.

MAHALLEDE istikrarlı bir işte çalışmayan ve genelde işsiz olan Bekir Doğan 19 Eylül Salı günü sırra kadem bastı. Hiçbir yerde bulunamayan kayıp şahsın bulunması için yetkililere bilgi verildi. Doğan’ı aramak için AFAD ve Jandarma ise teyakkuza geçti. Mahallede gidebileceği tüm bölgelere bakan ve araştırma yapan ekipler, Bekir Doğan’ın izine rastlayamadı.

ARAMALAR DEVAM EDİYOR

TALİHSİZ adamın ciddi bir şekilde alkol probleminin olduğu ve kullandığı iddia edilirken, aramalar ise halen devam ediyor. Ailesi ve arkadaşları da Bekir Doğan’ın bulunması için yoğun çaba içinde olduğu öğrenildi.

MÜGE ANLI’NIN EKİBİ TORBALI’YA GELECEK

ÖTE yandan ATV ekranlarının fenomen programının sunucusu usta gazeteci Müge Anlı’nın ekibinin Torbalı’ya geleceği ve kayıp Bekir Doğan’ı arayacağı bilgisine ulaşıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.