SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaya, Torbalı’nın hem ekonomisine, hem istihdamına katkı istedi

Bu haber 26 Mart 2022 - 20:40 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya Torbalı’da sanayicilerle bir araya geldi. Hem Torbalı Organize Sanayi Bölgesi’ni, hem de Pancar Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek sanayicilerle bir araya gelen Kaya, “Torbalı’nın hem ekonomisine, hem de istihdamına sizlerden katkı bekliyoruz” dedi.

TORBALI Mobilya OSB içerisinde yeni kurulacak olan 64 fabrikayı gündeme getiren Kaya, “Torbalı’da en az 15 bin yeni istihdam sağlanacak” dedi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı’daki sanayicilerle bir araya geldi. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Karayolları İzmir 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli ve AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar’ın da katıldığı toplantıda sanayicilerin sorunlarını dinleyen Kaya, altyapı ve ulaşım sorunları başta olmak üzere sanayicilere destek sözü verdi. Kaya, ayrıca Torbalı’nın ekonomisine ve istihdamına da sanayicilerden destek istedi.

YENİ FABRİKALARI TORBALI’NIN MÜTEAHHİTLERİ İNŞA ETSİN, SANAYİCİLER TORBALI’NIN ESNAFINDAN ALIŞVERİŞ YAPSIN

HEM Torbalı Organize Sanayi Bölgesi’ni, hem de Pancar Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek sanayicilerle bir araya gelen Kaya, “Gerek ulaşım konusunda, gerekse de altyapı konusunda daima sanayicilerimizin yanındayız. Her türlü sorununuzu çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Siz yeter ki üretin, ekonomiye ve istihdama katkı sağlamaya devam edin. Her meselenizde yanınızdayım. Ama benim de sizlerden bir ricam var, alışverişinizi Torbalı’dan yapın. Torbalı’nın esnafına uğrayın, Torbalı’nın yerel firmaları ile ticaretinizi geliştirin. Torbalı’nın gençlerine iş olanakları sağlayarak istihdama katkı sağlayın. İnşaat alanında, Torbalı’nın marka ilçe olduğunu biliyorsunuz. İlçemizde çok kıymetli mimarlarımız, mühendislerimiz, müteahhitlerimiz, taşeronlarımız, ustalarımız, kalfalarımız var. Torbalı’nın inşaatta hiçbir eksiği yok, fazlası var. Yeni kurulacak 64 fabrikayı Torbalı’daki müteaahitlerimiz yapsın. Projelerini bizim ilçemizin mimarları çizsin, bizim ilçemizin mühendisleri bu işin içinde olsun. Biz sizin hep yanınızdayız, sizler de bizim ilçemizin üreten insanlarının yanında olun” dedi.

YENİ FABRİKALAR TORBALI’DA 15 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAYACAK

ÖNCE Torbalı Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı OSB Başkanı Hakkı Attaroğlu ve yönetimi ile bir araya geldi. Ardından Pancar OSB Başkanı Mahmut Ünlüsoy ve yönetimi ile bir araya gelen Kaya, “Torbalı sanayisi büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Sanayide çarkların dönmeye devam etmesi için biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Torbalı’ya yeni fabrikalar kurulacak, inşaatı devam eden fabrikalarımız var. Bu fabrikalarda üretim başladığı zaman mevcut istihdama ek olarak en az 15 bin yeni istihdam hedefliyoruz. Torbalı’nın sanayici esnafımızdan beklentilerini ve taleplerini ilettik. Torbalı, sanayisi ile beraber büyüyüp kalkınacak.” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.