SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaya Otomotiv antifrizde % 15 indirim uyguluyor

Bu haber 22 Ekim 2018 - 10:07 'de eklendi.

Atatürk Sanayi Sitesi’nde araç bakım-onarım yapan BOSCH Car Service Kaya Otomotiv’in işletmecisi Hasan Kaya, sürücülerin mutlaka kışlık bakım yaptırması gerektiğini aksi takdirde aracın motorunda ciddi sorunların yaşanabileceğini söyledi. Kaya, kış mevsiminin olmazsa olmazı olan antifrizlerde de yüzde 15 indirim uyguladıklarını söyledi.

İZMİR-Aydın asfaltı üzeri Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Kaya Otomotiv sahibi Hasan Kaya, kış aylarına yaklaşılan bu günlerde sürücüleri, araçlarının kışlık bakımını bir an önce yaptırmaları konusunda uyardı. Araçlarının kışlık bakımlarını ihmal eden araç sahiplerinin, kış şartlarında araçlarında oluşabilecek arızalar nedeniyle ağır faturalarla karşılaşabileceklerini ifade etti. Kaya, kışlık bakımda araçların yağı, suyu, filtreleri, bujileri, fren tertibatı, silecekleri, akü ve lastiklerin kontrol edilmesinin sürücüler açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.

ANTİFRİZ DERECESİNİN ÖLÇÜLMESİ GEREKİYOR

KAYA, soğuk havalarda en çok dikkat edilmesi gereken konunun antifriz olduğunu dile getirerek, antifrizin ölçülmesi gerektiğini anlattı. Periyodik bakımların da yapılması konusunda hatırlatmada bulunan Hasan Kaya, “Kışı rahat geçirmek için araçlarda mutlaka kış bakımları yapılmalı. Öncelikle antifriz derecesinin ölçülmesi gerekiyor. Daha sonra ise motorun periyodik bakımları yapılmalı. Özellikle mazot filtresinde kışın soğuk havalarda biriken sular donar ve aracı olumsuz derecede etkiler. Bu nedenle mutlaka araçların içerisinde antifriz olmalıdır” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.