SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kavşaktaki araç kuyruğundan kaçmak isterken kaza yaptı

Bu haber 30 Temmuz 2021 - 21:55 'de eklendi.

Kemalpaşa kavşağındaki araç yoğunluğundan kaçmak isteyen bir araç, ara yola girmek isterken arkasından gelen motosikletin önüne kırdı. Arabaya çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Olay önceki gün Torbalı-Kemalpaşa yolu üzeri Philip Morris Sigara fabrikası yakınlarında gerçekleşti. Kemalpaşa’dan Torbalı istikametine gelmekte olan otomobil, kavşağa girişte uzun bir kuyruğun olduğunu fark ederek ani bir dönüşle Çapak yoluna çıkan tali yol ayrımına girmek istedi. Bu sırada arkasından gelmekte olan ve sürücüsünün doktor olduğu öğrenilen motosiklet araca çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü doktor yaralandı. İlk müdahalesi bölgeye çağırılan ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından yapılan yaralı hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.