SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kavram’ın erken kayıt fırsatlarında son tarih 15 Şubat

Bu haber 02 Şubat 2023 - 1:49 'de eklendi.

Torbalı’da da donanımlı eğitim kadrosu ile öğrencileri geleceğe hazırlayan Torbalı Kavram Kurs Merkezi’nde erken kayıt fırsatları devam ediyor

KAVRAM Eğitim Kurumları 1974 yılından bu yana Türkiye’de eğitim öğretime yönelik olarak yaptığı çalışmalarla hep gözde ve saygın bir eğitim kurumu olarak varlığını sürdürüyor. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Kurs Merkezleriyle Türkiye’de başarılı öğrenciler yetiştiren Kavram Eğitim Kurumları, Torbalı’da da donanımlı eğitim kadrosu ile öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

ÖĞRENCİLERİNE dünya standartlarında eğitim sunan Torbalı Kavram Kurs Merkezi, geçtiğimiz haftalarda bursluluk sınavı düzenlemişti. Yeni sezon için kayıtların alınmaya başlandığı Torbalı Kavram Kurs Merkezi’nde erken kayıtlar devam ediyor.

15 ŞUBAT tarihine kadar devam edecek olan kayıtlar için açıklamalarda bulunan Torbalı Kavram Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Çetin Aslan, “Çocuklarımızın geleceğini düşünmek ve gelecekte başarılı birer birey olmalarını sağlamak için Torbalı Kavram Kurs Merkezi olarak tüm gayretimizle çalışıyoruz.

BU kapsamda geçtiğimiz haftalarda bursluluk sınavı düzenledik. Şimdi de çocuklarımız için erken kayıt fırsatlarımız devam ediyor. 15 Şubat tarihine kadar erken kayıt fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.