SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kasım Ocak’ın oğlu dünyaevine girdi

Bu haber 04 Ağustos 2021 - 2:28 'de eklendi.

Saadet Partisi’nden iki defa Torbalı Belediye Başkan Adayı ve İzmir ile Iğdır Milletvekilli Adayı olan Kasım Ocak’ın oğlu Muhammet dünyaevine girdi.

Hayatını, Haluk ve Handan Sofuoğlu’nun kızı Hale Nur ile birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Hale Nur ile Muhammet’in muhteşem düğünü Düş Bahçesi Düğün Salonu’nda yapılırken, düğüne Torbalı Belediye Başkanlarından Adnan Yaşar Görmez, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Erduran, Başkan Yardımcısı Oktay Karaçelik, Mümin Baştürk, Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Büyük Birlik Partisi eski Torbalı İlçe Başkanı Zülküf Güldoğan, Iğdır Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan, Saadet Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeki Kavak, Saadet Partisi eski Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Sertcan ve Kemalpaşa CHP Kadın Kolları Başkanı Aysel Albak katıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.