SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karşıyaka Mahallesi internet istiyor!

Bu haber 16 Temmuz 2022 - 19:42 'de eklendi.

Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar internet altyapısı olmaması nedeniyle zor günler geçiriyor. Çocuklarının teknoloji çağında internete erişemediklerini anlatan mahalleliler çözüm bulunmasını istediler.

TORBALI’NIN birçok bölgesinde internet sorunun çözülmesine rağmen hala daha hizmetin ulaşmadığı yerler de bulunuyor. Bunlardan biri de Torbalı’ya bağlı Karşıyaka Mahallesi…

MAHALLEDE bulunan 1519 Sokak sakinleri teknoloji çağında internete ulaşamamaktan dertliler… Defalarca internet için müracaat ettiklerini; ancak bir sonuç alamadıklarını söyleyen vatandaşlar, mağdur olduklarını ve bir an önce internet hizmeti almak istediklerini söylediler.

BİRÇOK dersi internet üzerinden çalıştıklarını ve soru bankalarına da ulaştıklarını anlatan vatandaşlar, yetkililerden internet için yardım istedi.

İNTERNET olmadığı için ailece mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Maalesef uzun süredir internetimiz yok. Defalarca müracaat ettik; ancak bir türlü sonuç alamadık. Eşim, ben ve çocuklarım. Hepimiz için internet şart. Mahallede yaşayan briçok vatandaşın talebi de bu yönde.. O hepimiz için internet gerekli. Lütfen mağduriyetimizi giderin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.