SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karşıya geçmek isteyen 4 km gitmek zorunda!

Bu haber 29 Temmuz 2021 - 2:09 'de eklendi.

İzmir-Aydın asfaltı üzerinde devam eden duble yol çalışmaları kapsamında güzergah üzerindeki vatandaşın karşıya geçiş noktaları da kapandı. Torbalı’nın 3 bin kişilik nüfusa sahip olan Pamukyazı’lıları duble yol büyük sıkıntı yarattı. Çünkü asfalt tarafından ikiye bölünen yolda karşıya geçiş noktası ise biri Tire kavşağı, diğeri ise Çaybaşı kavşağı… Yaklaşık 4 kilometre olan bu iki kavşak arasındaki tek karşıya geçiş noktası ise yıllardır tinerci ve alkol alanların meskeni olan alt geçit!

4 KM ARASINDAKİ TÜM GEÇİŞLER KAPANDI

Selçuk ilçesinden başlayan ve Torbalı’ya kadar uzanması beklenen duble yol çalışmaları ilçenin uç noktalarından biri olan Pamukyazı’ya ulaştı. Karşıya geçiş noktaları birer birer kapatılırken, araç sürücüleri karşıya birbirine olan uzunluğu 4 kilometre olan Tire ve Çaybaşı kavşağını kullanarak karşıya geçiyor. Yayaların mağduriyeti ise daha büyük. Yolun karşısında işi olanların ne yapacağı merak konusu!

ALT GEÇİT YILLARDIR KULLANILMIYOR

4 kilometre mesafede arasında karşıya geçmek isteyen vatandaşın tek çaresi ise alt geçit… Ancak alt geçit yıllardır vatandaşlar tarafından kullanılmıyor. Çünkü küçük olan alt geçit tuvalet ihtiyacının buraya yapılmasından dolayı hem pis hem de alkol-tiner alanların meskeni olmuş durumda. Bölgede yaşayan vatandaşlar, üst geçit isterken, geç kalınması durumunda üst geçidin bir daha zor yapılacağı görüşünde birleştiler.

İTFAİYE DE MAĞDUR OLDU

Öte yandan bölgede bulunan ve büyük sıkıntıya sebep olacak diğer konu ise itfaiye binasının, karşıya geçişin olmadığı 4 kilometrelik yolun tam ortasında yer alması! Yolun karşısında çıkacak bir yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri Çaybaşı kavşağından veya Tire kavşağından dönüş yapması gerekiyor. Pamukyazı’da yaşanan bu büyük sıkıntıya bir an önce müdahale edilmesini isteyen vatandaşlar AK Parti Milletvekili Atilla Kaya’ya seslendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.