SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karpuzcuların kralı ‘Saddam’ sezonu açtı

Bu haber 16 Haziran 2023 - 2:29 'de eklendi.

Yazın vazgeçilmezi olan karpuz tezgahlara indi. Torbalı’da ise karpuz ‘Saddam’dan biliyor. İlçede karpuz denince akla gelen ilk isim olan ‘Saddam’ lakaplı Hüseyin Güler de sezonu açtı. Yine, Kazımdirik Caddesi üzerinde olan yeni tezgahında satışa başlayan Güler’in karpuz ve kavunlarına ilgi bir hayli fazla…

KÖTÜ karpuzu tezgahına sokmayan yılların karpuzcusu, müşterilerini Kervan Çorba karşısındaki tezgahında en iyi karpuzla buluşturmaya başladı. Bölgenin en lezzetli karpuzları satmasıyla nam salan Karpuzcu Saddam son hazırlıklarını tamamladığını belirterek, en lezzetli karpuzları ilçe sakinlerinin beğenisine sunduğunu kaydetti.

EN İYİ KARPUZ BU TEZGAHTA

SICAK havaların vazgeçilmez yiyeceği olan karpuz, yol kenarında kurulan tezgahlarda ve sebze meyve pazarlarda satılmaya başlansa da henüz tam olarak sofralara ulaşamadı. Sıcak havalarda en çok tüketilen yiyecek olan karpuz, bu anlamda satıcını sevindirirken, ilerleyen zamanlarda tam olgunlaşan karpuzların daha çok satılacağı bildirildi.

‘TORBALI HALKI EN İYİ KARPUZU YİNE BU TEZGAHTA BULACAK’

İLÇE sakinlerine en iyi karpuzu sunmak için hazırlıklarını tamamladığını belirten Karpuzcu Saddam, “Kazım Dirik Caddesi’nde bulunan Kervan Çorba karşısındaki ve Alpkent Mahallesi Cemali Tuncel Bulvarı üzerindeki Koza Pastanesi yanındaki tezgahlarımızda karpuz satışlarına başladık. Torbalılılar her zaman olduğu gibi en iyi karpuzu yine bu tezgahta bulacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.