SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kariyeri başarılarla dolu olan başarılı teknik adam Torbalıspor’da..

Bu haber 02 Temmuz 2022 - 3:57 'de eklendi.

Süper Amatör Lig ekiplerinden Torbalıspor’da Teknik direktörlüğe Cevdet Çapar getirildi. Kariyeri başarılarla dolu olan başarılı teknik adam 2019 yılında da Torbalıspor’un başına getirilmişti.

SÜPER Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayıp yeniden Bölgesel Amatör Lig’e çıkmanın planlarını yapan Torbalıspor’da teknik direktör belli oldu. Bir dönem Fenerbahçe’nin de formasını giyen, futbolculuk kariyeri başarılarla dolu olan, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük hayatında saygın kulüpleri çalıştıran Cevdet Çapar, Torbalıspor’a imzayı attı.

HEP üst liglerdeki takımları çalıştıran Cevdet Hoca, özellikle Torbalıspor Başkanı Batuhan Arslan’ın ısrarları sonrası kendisini kırmızı beyazlı ekibe bağlayan imzayı attı. Öte yandan Çapar’ın yanı sıra sportif direktörlük görevine de Nezir Akyol getirildi.

FUTBOLCULUK yıllarında Süper Lig’de 86 maçta forma giyen, Fenerbahçe’nin yanı sıra, İzmirspor, Göztepe, Karşıyaka, Elazığspor, Eskişehirspor gibi köklü kulüplerde forma giyen Cevdet Çapar, Torbalıspor’un profesyonel liglere çıkış sürecinde en önemli kozu olacak.

ÖTE yandan 1964 doğumlu çalıştırıcı ilk antrenörlük kariyerine İzmirspor’da başladı. Sırasıyla Manisaspor, Kayseri Erciyes, Mersin İdmanyurdu, Manisaspor, Altay, Diyarbakırspor, Yılport Samsunspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor A.Ş, Bucaspor, Sandıklıspor ve Sökespor takımlarında görev aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.