SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kariyer Planlama ve Üniversite Tercih Süreci konulu söyleşi düzenlendi

Bu haber 27 Temmuz 2023 - 2:03 'de eklendi.

Geleceğin gençlerine yol göstermek ve kariyer planlama konusunda rehberlik etmek amacıyla düzenlenen “Kariyer Planlama ve Üniversite Tercih Süreci” konulu söyleşi programı, BKM Sinema Salonunda başarıyla gerçekleştirildi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, rehber öğretmen İhsan Engin’in değerli katkılarıyla dolu dolu geçti.

ETKİNLİKTE, kariyer planlaması ve üniversite tercih sürecinde dikkat edilmesi gereken önemli noktalar ele alındı. Rehber öğretmen İhsan ENGİN, katılımcılarla samimi bir ortamda bir araya gelerek, geleceğe yönelik hedeflerin belirlenmesi ve doğru tercihlerin yapılması konusunda değerli bilgiler paylaştı.

KATILIMCILARIN aktif katılımıyla etkinlik daha da anlamlı hale geldi. Soruların yanıtlandığı ve deneyimlerin paylaşıldığı etkileşimli bir söyleşi gerçekleştirildi. Kariyer planlama ve üniversite tercihi sürecinde geleceğin gençlerine rehberlik yapmak amacıyla düzenlenen etkinlik, katılımcılardan tam not aldı.

ETKİNLİĞİN düzenlenmesinde emeği geçen Torbalı Gençlik Meclisi, etkinliğe katılan gençlere ve rehber öğretmen İhsan ENGİN’e teşekkür etti. “Geleceğe Adım Atın” sloganıyla düzenlenen etkinlikte, gençlerin kariyer hedeflerine doğru sağlam adımlar atmaları ve üniversite tercihlerini bilinçli bir şekilde yapmaları hedeflendi.

ETKİNLİK sonunda katılımcılara teşekkür ederek vedalaşan Gençlik Yönetimi Çalışma Komisyonları Sorumlusu Cem Güner, gençlerin geleceğine ışık tutmaya devam edeceklerini vurguladı. “Kariyer Planlama ve Üniversite Tercih Süreci” konulu etkinlik, gençlerin geleceğe dair umutlarını artırdı ve onları aydınlık yarınlara hazırladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.