SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karınca’dan muhteşem yılsonu gösterisi

Bu haber 12 Haziran 2019 - 11:26 'de eklendi.

2018–2019 eğitim ve öğretim, yılının bitmesiyle birlikte eğitim yuvaları yılsonu etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyor. İlçede bulunan anaokullarından bir tanesi olan Karınca Anaokulu Belediye Kültür Merkezi’nde gösteri düzenledi. Miniklerin gösterisi izleyenlerin nefesini kesti. Çok sayıda vatandaşın katıldığı gösteri renkli görüntülere sahne oldu. Miniklerin gösterisine veliler ve okul idaresi tam kadro olarak katıldı. Dans edip şarkı söyleyen çocuklar izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. İngilizce şarkılarında yer aldığı yılsonu gösterisinde birbirinden yetenekli çocuklar maharetlerini sergiledi. Kostümleri ve dansları ile dikkatleri üzerine çeken çocuklar deyim yerindeyse izleyenleri mest etti.

GELECEK EĞİTİM YILINDA GÜNEŞ BİR BAŞKA DOĞACAK TORBALI’DA…

ANAOKULU yetkilileri etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “2015 yılında eğitime başladığımız Karınca Anaokulu’nda 4. yılımızı tamamlamak üzereyiz. Karınca ailesi büyüyor, yeni okullarla yeni öğrencilere kapılarını açıyor. Gelecek eğitim yılında güneş bir başka doğacak Torbalı’da… Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza sözde değil, ‘özde eğitimi’ verecek Torbalı Doğa Koleji, gelecek yıl eğitim öğretime başlıyor. Mutluyuz, heyecanlıyız. Aldığımız sorumluluğun, verdiğimiz sözlerin bilincindeyiz. Torbalı ve çevresindeki velilerin aradığı, istediği, beklediği eğitimi vermek için tüm samimiyeti, donanımı ve birikimiyle açılıyor Torbalı Doğa Koleji…” diye konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.