SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karınca Kids’ten muhteşem yıl sonu gösterisi

Bu haber 13 Haziran 2023 - 7:55 'de eklendi.

Açıldığı yıldan beri verdiği eğitim ile adından söz ettiren KARINCA KİDS Anaokulu öğrencileri sergiledikleri gösteriler ile izleyenleri mest etti.

YIL sonu gösterisinde çocuklar, yıl boyunca hazırladıkları gösterileri sergilerken veliler, misafirler ve öğretmenler gösterileri ilgiyle izledi. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteride  miniklerin sergiledikleri gösteriler izleyenleri adeta mest etti.

3-4 yaş öğrenciler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşarken, anaokulunu bitiren 5 yaş gruplarının kep atma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin heyecan ve mutlulukları yüzlerine yansırken bazı aileler ise duygu dolu anlar yaşadı. Üstün performans gösteren öğrenciler yöresel halk oyunları, modern danslar, müzikli tiyatro, ritim, İngilizce tiyatro gösterileriyle izleyenleri hem eğlendirdi hem de duygulandırdı.

Her yönüyle tam not alan öğrenciler tüm izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. KARINCA Kids Anaokulu Müdürü Ebru Öztürk, okul öğretmenlerine teşekkür ederken Cumhuriyet çocukları yetiştirdiklerinin altını çizdi.

Öztürk, Mustafa Kemal Atatürk “Büyük başarılar, değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir.” sözü bize yol göstermiştir. Biz sadece yol göstereniz. Eğitim ailede başlar.” diyerek ailenin, çocukların eğitim hayatındaki önemine vurgu yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.