SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karınca Kids’ten muhteşem şenlik

Bu haber 02 Mayıs 2024 - 7:41 'de eklendi.

Özel Torbalı Karınca Anaokulu tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Geleneksel Çocuk Şenliği, Metropark Garden Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Okul kurucuları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı şenlikte minikler doyasıya eğlendi.

ÖZEL Torbalı Karınca Anaokulu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Çocuk Şenliği’nin 10’uncusu geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşti. Büyük bir heyecan ve coşku içinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken öğretmenleri,aileleriyle öğretici aktiviteler gerçekleştirdiler. Şarkıların söylendiği, oyunların oynandığı, etkinlik masalarında boyamaların yapıldığı ve anne- çocuk yarışmalarının düzenlendiği şenlikte minikler unutamayacakları bir gün geçirdi.

OKUL Müdürü Ebru Öztürk, ”Şenlik programına gelen çocuklar büyük bir heyecan içindeydi. Öğrenciler bandonun çaldığı birbirinden hareketli müzikler eşliğinde alana girdiler. Program etkinlik köşelerindeki, taş boyama, maske yapımı, kum boyama, dev boyama, yüz boyama etkinlikleri ve anne çocuk yarışmaları ile devam etti. Velilerimize,öğrencilerimize ve misafirlerimize odun ateşinde özenle pişirilen  “keşkek” ikramında bulunduk.Öğrencilerimiz şişme oyun parkurlarında doyasıya eğlenerek unutamayacakları bir gün geçirdiler. Çocuk şenliğimizin tüm veliler ve öğrenciler tarafından çok beğenilmesi ise bizleri ayrıca mutlu etti’’ ifadelerini kullandı.Okul Müdürü Ebru Öztürk çocuklarımızın kahkahalarıyla biz de neşelendik. İlçemiz için geleneksel hale gelen ve bu yıl 10.sununu  düzenlediğimiz Çocuk Şenliğimize katılan tüm çocuklarımıza ve  velilerimize teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımızın gülen yüzü için” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.