SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karınca Kids Anaokulu Geleneksel 8.Çocuk Şenliği coşkuyla kutlandı

Bu haber 14 Mayıs 2023 - 22:56 'de eklendi.

Özel Torbalı Karınca  Anaokulu tarafından Metropark Garden Düğün Salonunda gerçekleştirilen şenliğe okul kurucuları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

ŞENLİK programına gelen çocuklar büyük bir heyecan içindeydi. Öğrenciler bandonun çaldığı birbirinden hareketli müzikler eşliğinde alana girdiler. Çocuklar annelerine sürpriz olarak hazırladığı şarkıları seslendirdiler. Birbirinden güzel şarkı ve şiirler eşliğinde çocuklar, annelerine unutulmaz anlar yasattılar.

PROGRAM öğrencilere yaptırılan boyamalar, anne – öğrenci yarışmaları ile devam etti. Birbirinden ilginç illüzyon gösterileri ile öğrenci ve veliler neşeli vakitler geçirdiler. Yemek ikramından sonrası şişme oyun parkurlarında doyasıya eğlenen öğrenciler unutamayacakları  bir gün geçirdiler. Çocuk Şenliği tüm veliler ve öğrenciler tarafından çok beğenildi.

OKUL Müdürü Ebru Öztürk yaptığı açıklamada, “Mustafa Kemal Atatürk annelerimiz ve çocuklarımız için ‘Büyük başarılar değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir’ sözü atamızın izinden giden biz Atatürk gençleri için son derece önemlidir. Bizler için hem annelerimiz hem de onların bize emanet ettiği evlatlarımız çok değerlidir. Çocuklarımıza bu güzel günü yaşatmada emeği geçen tüm Karınca Anaokulu personeline ve velilerine teşekkür ederim” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.