SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karınca Anaokulu’ndan 100.yıl konseri

Bu haber 23 Ekim 2023 - 22:12 'de eklendi.

Özel Torbalı Karınca Anaokulu 24 Ekim 2023 Salı günü saat 19.00’da Belediye Kültür Merkezi Bahçesinde öğrenci, veli ve tüm Torbalı halkı için “Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinliği düzenleyecek.

BU yıl, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde mucizenin adı olan Cumhuriyet’in ilanının 100. yılı gururunu yaşamaktayız. Çağdaş bir eğitim anlayışıyla öğrencilerini dünya vatandaşı olarak yetiştiren ve gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların, velilerin ve Torbalı halkının takdirini kazanan Özel Torbalı Karınca Anaokulu 24 Ekim 2023 Salı günü saat 19.00’da Belediye Kültür Merkezi Bahçesinde öğrenci, veli ve tüm Torbalı halkı için “Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinliği düzenleyecek.

HERKES DAVETLİDİR

KONSER etkinliğine, bu kutlu günü coşkuyla kutlamak isteyen herkes davetli olduğu açıklandı. Programa katılan tüm misafirler bando eşliğinde BKM bahçesinde toplanacak, öğrenci gösterilerinin ardından veli ve öğrencilerle 100. Yıl Pastası kesecek.

ÜCRETSİZ KONSER

CUMHURİYETİN 100’üncü yılını çeşitli etkinlikler ve konser ile kutlamanın kendileri için anlatılmaz bir heyecan olduğunu ifade eden Okul Müdürü Ebru Öztürk, “Okulumuz kurulduğu ilk günden beri, Atatürk ilkelerini kendimize rehber yapıp yüreği vatan, bayrak, Cumhuriyet ve Atatürk sevgisiyle dolu çocuklar yetiştirdik ve yetiştirmeye de devam ediyoruz. Atatürk sevgisiyle, ‘Yaşasın Cumhuriyet’ diye haykıracağız. Çünkü biliyoruz ki Cumhuriyet özgürlüktür ve özgürlüğümüzün güvencesi geleceğe yön verecek yüreği vatan sevgisiyle dolu öğrencilerimizdir. Siz var oldukça Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır.”Tüm velilerimizi ve Torbalı Halkını bu güzel günü birlikte kutlamaya davet ediyorum.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.