SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karınca Anaokulu’nda erken kayıt dönemi başladı

Bu haber 20 Nisan 2024 - 7:45 'de eklendi.

Torbalı’da okul öncesi eğitimde marka haline gelen Karınca Anaokulunda erken kayıt dönemi başladı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı erken kayıtlarımız devam ettiği açıklanırken, “1. yılımıza özel avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Kontenjanlarımız sınırlıdır!” denildi.

BUGÜNLERDE birçok veliyi tatlı bir telaş sarmış durumda. Veliler 3-6 yaş arası çocukları için okul öncesi eğitim kurumu araştırmaya başladı. Hayatımızın en değerli varlıkları olan çocuklar için en iyi okulu seçebilmenin en kolay yollarından biri güvendiğimiz, iyi eğitim aldığına inandığımız eş, dost, akraba, komşu çocuklarının gittiği okullar hakkında bilgi toplamak. En güvenilir yollardan biri güvenebileceğimiz bir dostumuzun referansı. Okul seçerken aklımıza gelen güvenlik-hijyen, öğretmenlerin eğitim yaklaşımları, yemek, sosyal-sanatsal faaliyetler, ulaşım gibi tüm soruları referansımıza yöneltebileceğimiz gibi okulu ziyaret ederek de öğrenebiliriz.

TORBALI Karınca Anaokulu yıllardan beri her yönden gelişimini en üst  düzeyde tamamlayan, her yönden iyi bir egitim almış mutlu bireyler yetiştiriyor. Tabii ki yabancı dil temelinin çok iyi atılması da günümüz dünyası için vazgeçilmez bir etken. Mutlu çocukların yabancı dil eğitimini görsel, işitsel yönden dile maruz kalarak oyunlaştırılmış bir ortamda öğrenmesi kalıcı öğrenme için önemli. Çocuklar  son derece etkili sosyal ve sanatsal derslerle dünya insanı olarak yetişiyor. Bu okulda eğitim gören çocuklar öğrenmeyi öğrenen ,sorun çözen bireyler arasında yerini alıyor. Temiz, geniş, ferah, hijyen kurallarından taviz verilmeyen, güvenli bir ortamda eğitim alan  bu çocuklar akranlarına göre oldukça şanslı. Üstelik birbirinden lezzetli menülerle çocukların beslenmelerine son derece önem veriliyor.

OKUL Müdürü Ebru Öztürk yaptığı açıklamada, “ Özgüvenli, girişimci, sosyal bireyler yetiştirmenin yolu okul öncesi eğitimden geçer.6 yaşa kadar olan dönemde çocuklar, zihinsel ve duygusal gelişime oldukça açıktır. Okulumuzda uyguladığımız program ile yıllardan beri mutlu bireyler yetiştiriyoruz. Çocuklarını mutlu birey olarak dünya insanı olarak  görmek  isteyen her veliyi ailemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 0232 855 54 37 – 0553 665 54 37 – 0506 021 54 37

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.