SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karı koca, pazarlarda havlu ve dantel satıyorlar

Bu haber 28 Aralık 2022 - 0:00 'de eklendi.

Yıllardır pazarcı esnaflığı yapan Bayram-Nurcan Doğan çifti, hem Selçuk’ta hem Torbalı’da havlu ve dantel ürünleri satın almak isteyen müşterilerin birinci tercihi oluyor

UZUN yıllardır Torbalı ve Selçuk pazarlarında tezgâh kuran Bayram-Nurcan Doğan çifti en kaliteli havlu, mendil, dantel vb. ürünleri mümkün olan en uygun fiyatla müşterilerle buluşturuyor. Bu nedenle tezgâh kurdukları pazarlarda satışa sundukları ürünleri satın almak isteyen müşterilerin gözde esnafları arasında yer alıyorlar. Özellikle çeyiz hazırlamakta olan genç kızların gözdesi olan çiftin ürünleri gerek Torbalı halkı gerekse Selçuk halkı tarafından beğeniyle kullanılıyor.

“EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ EN UYGUN FİYATA ALICIYLA BULUŞTURUYORLAR”

ÇEŞİT ve desen bakımından oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan tezgâhları hakkında konuşan Nurcan Doğan, “Yıllardır eşimle birlikte Torbalı ve Selçuk’ta pazarlarda tezgâh açıyoruz. Havlu, dantel, oya, bohça vb. ihtiyacı olan müşterilerimizle en kaliteli ürünleri mümkün olan en uygun fiyatla buluşturuyoruz. Her yaştan müşterimiz bulunuyor ancak daha çok gelinlik çağdaki genç kızlar çeyiz alışverişi için tezgâhımıza uğruyor ve alışveriş yapıyor. Torbalılıları her Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binası önüne kurduğumuz tezgâha bekleriz.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.