SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Kardeş Takımı’ Torbalı Kipa Sinema’da vizyona girdi!

Bu haber 10 Şubat 2024 - 1:42 'de eklendi.

Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çiftinin rol aldığı ‘Kardeş Takımı’ Torbalı’daki sinema salonunda yerini aldı. Kipa Vizyon Sinema’da gösterime giren filmin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

DÖRT kardeşin, anne ve babalarının aslında birer gizli ajan olduğunu öğrenmesiyle birlikte yaşadığı eğlenceli macerayı anlatan “Kardeş Takımı” filmi Kipa’daki sinema salonunda seyircilerini bekliyor!

SEVİLEN oyuncu çift Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram’ın rol aldığı “Kardeş Takımı”nda ikiliye Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Mert Denizmen, Melis İşiten, Gülhan Tekin eşlik ediyor. Senaryosu Elif Dede ve Meriç Aydın tarafından yazılan film Mustafa Kotan tarafından yönetildi.

‘KARDEŞ TAKIMI’ KARAKTERLERİNİ TANIYALIM!

‘KARDEŞ Takımı’nın konusu kısaca şöyle: Deniz, Derya, Ali ve Yaz’ın sıradan olması gereken bir gün, ebeveynlerinin birer gizli ajan olduklarını öğrenmeleriyle bambaşka bir hal alır. Anne ve babaları, olağanüstü teknolojilerin korunduğu TeknoStar için çalışmaktadırlar ancak bu teknolojileri ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılmışlardır.

TEKNOSTAR, Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın saklandığı önemli bir merkezdir. Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 namıdiğer TAKOZ’un (Yekta Kopan tarafından seslendiriliyor) yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya’nın geleceğini kurtarmak için maceraya atılan 4 kardeş; bu zorlu yolculukta gerçek bir kardeş takımına dönüşeceklerdir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.