SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kardelenses’teki korkunç yangın elektrik tesisatından çıkmış!

Bu haber 12 Ocak 2024 - 17:04 'de eklendi.

Dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde 3548 Sokak’ta yer alan Kardelenses Organizasyon’da yangın çıkmış, mağaza personeli kendilerini zor bela dışarı atmıştı. Mağazayı küle döndüren yangında 15 Milyonluk zararın olduğu öğrenildi.

DÜN akşam saatlerinde gerçekleşen ve tavandaki elektrik tesisatından çıktığı belirlenen yangın, çok kısa sürede büyüyerek mağazayı sardı.

MAĞAZA içinde bulunan tüm ürünler küle dönüşürken, bölgeye intikal eden itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu yangın söndürebildi.

ŞURGUN: ‘TEK TESELLİMİZ CAN KAYBININ OLMAMASI’

BÜYÜK çapta maddi hasarın meydana geldiği yangında içeride bulunan tüm ürünlerin yandığını söyleyen işletmeci Özgür Şurgun, “Maalesef elektrik tesisatından çıktığı belirlenen yangın mağaza personeli içerideyken gerçekleşti. Tavandaki tesisatın bir anda alev alması ve tek bir çıkış olması nedeniyle ateşin o bölgeye hareket etmesi sonucu kısa sürede büyüdü. Personelin müdahale şansı bile olmadı. En az 15 Milyon TL’lik zararımız var. Çok şükür can kaybı yok” diye açıklamalarda bulundu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.