SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karaot’teki ‘Orman Parkı’ kiraya verilecek

Bu haber 06 Ağustos 2022 - 2:48 'de eklendi.

Torbalı Karaot’ta bulunan konaklamasız orman parkı, Gaziemir Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 20 yıllığına kiraya verilecek

BASIN İlan Kurumu’nda yer alan ilana göre; Gaziemir Orman İşletme Müdürlüğü, Dağtekke Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 27 No.’lu bölme içerisinde kalan Karaot Konaklamasız Orman Parkı’nın işletme hakkını kiraya verecek.

YAKLAŞIK olarak 5 hektar genişliğinde olan orman parkında tesis bulunmuyor. Orman parkı için tahmini kira bedeli yıllık 40 bin lira olarak açıklanırken, başvuru yapmak isteyenler ise yaklaşık olarak 12 bin lira teminat bedeli yatırması gerekiyor.

ÖTE yandan ihale ise 18 Ağustos saat 14:00’da Gaziemir Orman İşletme Müdürlüğü Atıfbey Mahallesi Etiler Caddesi No: 13 Gaziemir / İzmir adresindeki ihale salonunda gerçekleşecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.