SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karakuyu’daki akaryakıt istasyonu yeniden açıldı

Bu haber 22 Ocak 2021 - 12:40 'de eklendi.

Karakuyu’da hizmet veren benzinliğin 5 yıl önce kapanmasıyla patlak veren akaryakıt sorunu, benzinliğin açılmasıyla son buldu.

KARAKUYU Mahallesi’nde 10 yıl hizmet veren akaryakıt istasyonu 5 yıl önce kapandı. Civarda bulunan 8 köy ve 1 mahalle Torbalı merkezinden akaryakıt ihtiyacını karşılamak zorunda kalırken, vatandaş 5 yıldır tam bir mağduriyet yaşadı. Kapanan istasyondan bölge halkının yanı sıra müşterilerinin büyük çoğunluğunu çiftçiler oluşturuyordu.

BÖLGE halkı, akaryakıt almak için kilometrelerce yol giderek ihtiyacını karşılamak zorunda kaldı. Traktörlerin, tarım makinelerinin yakıtlarının bitmesiyle her gün kilometrelerce yol gitmek istemeyen çiftçiler, seyyar taşıma tankerlerle, daha fazla ücret ödeyerek akaryakıt satın aldı. 5 yıldır atıl durumda olan akaryakıt istasyonunun yeniden açılmasıyla sıkıntı sona erdi

AKARYAKIT SIKINTISI SON BULDU

ZARAR ettiği gerekçesiyle kapanan benzinlik, Karakuyu’da 10 yıldır hizmet veren akaryakıt istasyonu tam 8 köyün ihtiyacını karşılıyordu. İstasyonun kapanmasıyla birlikte Dağtekke, Ormanköy, Helvacı, Korucuk, Çamlıca, Düverlik, Karakızlar ve Karaot köyleri ile Karakuyu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar mağdur oldu.

MAĞDURİYETİ yaşayan köyler arasında, en yakın akaryakıt istasyonuna 29 kilometre uzaklıkta olan Dağtekke Mahallesi’ne gitmek zorunda kaldılar. Köylüler ihtiyaçlarını ilçe merkezine geldiği zaman bidonlarla akaryakıt alarak veya ilçe merkezine gidenlere sipariş vererek gideriyordu. 5 yıldır devam eden akaryakıt sorunu kapanan benzin istasyonunun yeninden açılması ile son buldu. El değiştiren benzin istasyonundaki ekipmanlar yenilenerek açılış yapıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.