SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karakuyu ve çevre köyler asfalt yoldan çok memnun

Bu haber 06 Temmuz 2021 - 1:57 'de eklendi.

Uzun süredir alt yapı çalışması yapılacağı için asfaltlanmayan, ancak geçtiğimiz yıl Ocak ayında alt yapısı tamamlanarak asfalt dökülen yollardan, en çok Karakuyu ve bu yoldan ulaşım sağlanan diğer köyler memnun kaldı. Ortaköy’den başlayan asfaltlama çalışmaları Dağtekke’ye kadar uzanmış ve yollar adeta uçak pistini andırır hale gelmişti.

KÖYLÜLER MUTLU

Karakuyu Mahalle Muhtarı Lütfü Aksu, yıllar süren beklentinin ardından hem alt yapının hem de asfaltlamanın gerçekleştiğini, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Yaklaşık 1 yıl önce mutlu sona ulaştık. Yıllardır süren çilemiz sona erdiği için mutluyuz. Bir yıldır yol ile ilgili bir problemimiz kalmadı” diye konuşu. Bölgede uzun süredir beklenen çalışma yolu aktif kullanan Karakuyu, Çamlıca, Dirmil, Ormanköy, Helvacı, Dağtekke, Karakızlar gibi mahalle sakinleri artık çok mutlu…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.