SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karakuyu Muhtar Adayı Buruncuk: ‘İyi bir hizmet herkesin hakkıdır’

Bu haber 07 Şubat 2024 - 23:17 'de eklendi.

Torbalı’ya bağlı Karakuyu Mahallesi sakinlerinin yaşadığı sorunlara ve taleplere hakim olduğunu söyleyen Muhtar Adayı Vedat Buruncuk, “İyi bir hizmet herkesin hakkıdır” dedi. Son 5 yıldır mahallenin hizmetten yoksun olduğunu ve bu gidişata son vermek istediğini anlatan Buruncuk, vatandaşlardan destek istedi.

KARAKUYU’DA 25 yıl boyunca girdiği seçimleri büyük oy farkı ile kazanan Abdurrahman Buruncuk’un oğlu Vedat Buruncuk, bir süre önce Karakuyu Mahalle Muhtarlığı’na adaylığını resmen açıklamıştı. 2009-2014 yılları arasında da muhtarlık yapan Vedat Buruncuk, hizmet yüzü görmeyen mahalleye, hizmet getirmek için aday olduğunu söyledi.

“İYİ bir hizmet herkesin hakkıdır” sloganıyla çıktığı muhtarlık adaylığı yolunda mahalleliden destek beklediğini ifade eden Buruncuk, mahallesi için var gücüyle çalışacağının sözünü vererek şunları kaydetti: “Sevgili Karakuyu Mahallesi Sakinleri; Allah’ın izni ile bu göreve seçildiğim gün mahallemiz 5 yıldır alamadığı hizmeti sağlayacağım. 5 yıldır süregelen birçok eksikliği tamamlayacağım. Beni tanıyan bir çoğunuz bilir ki hizmet aşkıyla yanıp tutuşan, çalışkan biriyim. İyi bir hizmet herkesin hakkıdır sloganıyla ailenizin bir ferdinden farksız olduğumu, yardıma ihtiyacınız olduğu her an bütün sorunlarınızı dinlemeye, çözülmesi gereken her sıkıntıda üst mercilerle irtibat halinde problemleri çözmeye, mahallemizin güzelleşmesi, çok daha yaşanır hale gelmesi için çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.