SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karakızlar’lı vatandaşlar, köy meydanındaki iftarda buluştu

Bu haber 27 Nisan 2022 - 2:37 'de eklendi.

Karakızlar’da geçtiğimiz gün akşam iftar yemeği organize edildi. 7’den 70’e bütün köy halkının katılım sağladığı iftar yemeğinde köylüler iftar sonrası sohbet etti.

KARAKIZLAR köyü için geleneksel hale getirilen iftar yemeği önümüzdeki Ramazanlarda da devam edeceği öğrenildi. Köy muhtarı Niyazi Soytürk’ün öncülük ettiği iftar yemeğinde bütün mahalle sakinlerinin katkısı oldu. Köy halkı gerçekleşen iftar programından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

MAHALLE Muhtarı Niyazi Soytürk, yaptığı açıklamada “Karakızlar köyü olarak iftarımızı gerçekleştirdik. Allah yapılan hayırlarımızı kabul etsin. Emeği geçen herkesten ve uzak yakın demeden iftarımıza katılan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.