SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karakızlar’ın sokakları artık kayıt altında!

Bu haber 21 Nisan 2022 - 22:27 'de eklendi.

Torbalı’nın dağ köyleri bir bir kamera sistemi kurdurmaya başladı. Artan hırsızlık olaylarının önüne geçmek amacıyla taktırılan kamera sisteminin son adresi ise Karakızlar Mahallesi oldu

PARA eden her şeyi çalan hırsızlara bir türlü önlem alınamıyor. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bu kapsamda denetimlerini artırsa da hırsızlar yine de çalmaya devam ediyor.

TORBALI’NIN dağ köyleri bir bir kamera sistemi kurdurmaya başladı. Artan hırsızlık olaylarının önüne geçmek amacıyla taktırılan kamera sisteminin son adresi ise Karakızlar Mahallesi oldu.  Köy giriş-çıkışları başta olmak üzere köy meydanına toplamda 12 adet kamera taktırıldı.

KARAKIZLAR Muhtarı Niyazi Soytürk, “Köyümüzün tüm giriş çıkışlarına ve köy meydanına 12 adet 6. kamera takılmıştır. Gece görüş, renkli çekim ve su geçirmez özelliktedir. Artık Karakızlar 24 saat kamera ile izlenmektedir. Halkımızın güvenliği bizim için önemlidir, hayırlı olsun, maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

KÖYLERDE yaşanabilecek hırsızlık olaylarına tedbir olarak taktırılan güvenlik kameralarının diğer köylerde de yaygınlaşması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.