SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karakızlar’daki köprü tamamlandı

Bu haber 19 Şubat 2021 - 8:49 'de eklendi.

TORBALI’YA bağlı Karakızlar Mahallesi’nde bulunan İkiçeşmeler mevkiindeki köprü çalışması tamamlandı. İzmir Valiliği tarafından yapımı tamamlanan İkiçeşmelik Deresi üzerindeki köprü hakkında yetkililere teşekkür eden Karakızlar Mahallesi Muhtarı Niyazi Soytürk, “Mahalleme bu müjdeyi vermekten dolayı mutluyum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

MUHTAR Soytürk, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Güzel hizmetleri için İzmir Valiliği Yatırım İzleme Daire Başkanlığına, Yatırım İzleme Müdürü Nurettin Yıldız, Teknik Personeli Ali Mamak ve Bekir Erdoğan, dönemi̇n Vali Yardımcısı Aydın Memük, Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe, Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter ile İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e köyüm ve kendi adıma çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.