SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karakızlar’daki İncircik deresinde detaylı temizlik yaptılar

Bu haber 14 Mart 2024 - 1:15 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı Kent Temizliği Şube Müdürlüğü Ekipleri Karakızlar’da yer alan piknik alanı İncircik deresinde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi

KARAKIZLAR köyünde yer alan piknik alanı İncircik deresinde detaylı temizlik yapan ekipler, bölgeyi tertemiz yaptı. Mahalle Muhtarı Niyazi Soytürk’ün girişimleri ile gerçekleşen temizlik ise mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

MAHALLE Muhtarı Niyazi Soytürk, gerçekleşen çalışma sonrası teşekkür ederek “ Köyümüzün piknik alanı İncircik deresinde detaylı temizlik yaptık. Bu güzel hizmetleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tunç Soyer’e Müdürümüz Ercan Yıldırım’a, Güney-Yarım ada bölge amiri Okan Akbayır’a ve emekçi kardeşlerimize köyüm ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Lütfen doğayı koruyalım temiz tutalım. Bu dünya bizim gelecek nesillere temiz bir dünya bırakalım” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.