SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karakızlar ‘halı saha’da mutlu sona ulaştı

Bu haber 24 Ocak 2023 - 10:30 'de eklendi.

Karakızlar’ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için yoğun çaba sarf eden Muhtar Niyazi Soytürk, mahallesine halı saha kazandırdı.

MAHALLENİN çalışkan muhtarı Niyazi Soytürk’ün her fırsatta talep ettiği ve zamanında gençlere sözünü verdiği halı saha, köye kazandırıldı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger köye bir halı saha yapılması için geçtiğimiz Eylül ayında gerekli talimatları vermişti. Halı saha 3 ay içerisinde tamamlandı. Halı sahanın bittiğini ve gençlerin kullanımına açıldığını müjdeleyen Niyazi Soytürk, emeği geçenlere teşekkür etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

SOSYAL medya hesabı üzerinden açıklama yapan muhtar, “Halı sahamız tamamlandı, köyümüze hayırlı olsun. Bu güzel hizmetleri için AK Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın M. Atilla Kaya’ya, İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’e, YİKOB Başkanı Sayın Nurettin Yıldız’a, İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan Öter’e, AK Parti Eski İlçe Başkanı Sayın Selman Günaydın’a ve AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Metin Yüğrük’e emeği geçen herkese köyüm ve şahsım adına çok teşekkür ederim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.