SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karagöz & Hacivat tiyatrosu yarın Torbalı’da sahnelenecek

Bu haber 15 Nisan 2022 - 0:57 'de eklendi.

Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun mihenk taşlarından Karagöz ile Hacivat, hayal perdesinde başlayan maceralarına Torbalı’daki tiyatro sahnesinde devam edecekler.

16 NİSAN Cumartesi (yarın) günü Torbalı Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan tiyatro oyunu için biletler, biletinial.com’dan veya oyun günü saat 12.00’de salonda kurulacak gişeden temin edilebilecek.

OYUNUN KONUSU

CAHİLLİĞİ dillere destan Karagöz, dilbaz ve çevik zekalı Hacivat ile baş edebilecek mi? Bilgili ve kültürlü Hacivat, gözü kara Karagöz’ü cahil yapan alışkanlıklarından vazgeçirebilecek mi? Ebeveynler için eğlenceli; çocuklar için ise; eğlenceli ve bir o kadar da öğretici interaktif canlı performans oyunu 50 dakika….

TÜM ÇOCUKLAR DAVETLİ

TİYATRO yetkilileri, yüzlerce yıldır kuşaktan kuşağa aktarılan, Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan Karagöz & Hacivat oyunumuza tüm çocukları beklediklerini söylediler. Bilet fiyatının 30 TL olarak açıklandığı tiyatro oyununa rezervasyon için 0 543 479 79 00 numaralı telefon aranabilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.