SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karadenizliler Derneğinden 15 Temmuz Organizasyonu

Bu haber 14 Temmuz 2023 - 15:39 'de eklendi.

  1. Torbalı’da ikamet eden Şehit Aileleri Karadenizliler Derneğine Misafir Olacaklar.
    1. sene-i devriyesinde ülkemizin her köşesinde 15 Temmuz Şehitleri anısına çeşitli programlar düzenleniyor. Torbalı ilçesinde de 15 Temmuz Şehitleri onuruna etkinlikler yapılıyor.

    TORBALI İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Karadenizliler Derneği Yönetimi ilçedeki tüm şehit aileleri için 15 Temmuz günü Saat 18.00’de bir yemek düzenleyecek.

    KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN YEMEKLİ PROGRAM

    TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un başkanlığını yaptığı Torbalı Karadenizliler Derneği Yönetimi ilçede ikamet eden tüm şehit ailelerini bir araya getirecek. Yemekte yöresel Karadeniz yemeklerinden muhlama, sarma ve tatlı ikram edilecek. Şehit aileleri ilçede görev yapan gönüllü eğitimciler tarafından adreslerinden tek tek alınarak organizasyon sonrası tekrar evlerine bırakılacak.

    KAYMAKAM ÖTER DE KATILACAK

    KONUYLA ilgili bilgi veren Karadenizliler Derneği Başkanı Cafer Tosun, 15 Temmuz günü düzenlenecek organizasyonla ilgili hazırlıkların sürdüğünü, gerekli resmi izinlerin alındığını ve İlçe Kaymakamı Sayın Ercan Öter’in de yemek davetine katılacağını belirtti.

    Başkan Tosun, “bundan 7 yıl önce devletimize ve milletimize yönelik gerçekleştirilen hain darbe girişimi neticesinde 253 şehidimiz hakkın rahmetine kavuşmuş, yüzlerce vatandaşımız gazi olmuştur. Necip Türk halkı bu hain darbecilere karşı tüm dünyaya örnek teşkil edecek bir direniş sergileyerek bu menfur saldırıyı bertaraf etmiştir. Bizler o günleri asla unutmayacak ve gelecek nesillerimizin de unutmaması için hafızaların daima diri tutulmasını sağlayacağız. Bu vesile ile, ilçemizde kurduğumuz Karadenizliler Derneğinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Günü  kapsamında  düzenleyeceğimiz yemekli organizasyonda tüm şehit ailelerimizle bir araya geleceğiz. Organizasyonu Torbalı ilçesinde görev yapan eğitimci kardeşlerimizle birlikte tertip ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.