SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Karacadağ, özgün müziğin adresi oldu

Bu haber 10 Kasım 2018 - 10:08 'de eklendi.

TORBALI Devlet Hastanesi karşısında hizmet veren Karacadağ Çay Evi’nde haftada 3 gün verilen canlı müzik, dinlemeye gelenleri mest ediyor. Özgün müziğin usta sanatçıları, batar katı da bulunan 200 metrekarelik nezih mekânda Karacadağ misafirleri için çalıyor. Her Çarşamba, Cuma, Cumartesi günleri verilen canlı müzik ziyafeti saat 20.00 ile 24.00 arası yapılıyor. Sahneye özgün müziğin usta sanatçıları olan Atilla Baturay, Musa Koçer ve Mahsun Sezai çıkıyor.

HER YAŞTAN MİSAFİRLERE HİTAP EDİYOR

KISA süredir canlı müzik işinde olmalarına rağmen büyük ilgi gördüklerini ifade eden işletmeci Harun Kınış, “Gündüz vakti, hem hastane çalışanları olsun hem de hasta yakınları olsun, lezzetli ürünlerimizden tadıp, nezih mekanımızda vakit geçiriyor. Akşamları da müşterilerimizin bu ilgisini kaybetmemeleri için bir program hazırladık. İlçemizde özgün müzik üzerine canlı müzik konusunda bir ihtiyaç var. Biz de bu ihtiyacı karşılamak için haftada 3 gün canlı müzik programı yapıyoruz. İlginin yoğun olmasını, aile ortamının bulunmasına bağlıyorum” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.