SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kar turizminin merkezine gitmek isteyenler Şirinler’i tercih edecek

Bu haber 24 Ocak 2023 - 1:36 'de eklendi.

Şirinler Turizm, kar turizminin merkezi konumunda olan Bursa Uludağ’a götürüyor. Düzenlediği turlar ile fark yaratan Şirinler, beyaza bürünen kayak merkezine gitmek isteyenleri bekliyor.

11-12 ŞUBAT tarihleri arasında yapılacak olan Bursa Uludağ turu 2 gün ve 1 gece sürecek. Tepeköy Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren deneyimli firmanın işletmecisi Tamer Özev, kayıtların dolmak üzere olduğunu ve bu tura katılmak isteyenlerin acele etmelerini istedi. Öte yandan, Uludağ’daki kayak merkezinin yanı sıra Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerine de gezilecek.

ÖZEV, TUR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

BURSA Uludağ turu hakkında detayları gazetemizle paylaşan Tamer Özev, “1. gün: Cumalı Kızıkta kahvaltı (extra), Uludağ çıkış teleferik ile (extra), Uludağ’da serbest zaman ve Otele geçiş… 2. gün ise: Otelde kahvaltı, Emir Sultan Türbesi ziyareti, Kestane alışverişi için serbest zaman, Panaroma 1326 Fetih Müzesi, Tophaneden Bursa’ya panaromik bakış (fotoğraf molası), Kozahan çarşı ziyareti, Bursa Ulu Camii … Şirinler Turizm İletişim: 0 536 775 65 39

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.