SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kaplancık’a yazlık düğün salonu yapıldı

Bu haber 05 Ekim 2022 - 5:50 'de eklendi.

Köy statüsünden mahalleye dönüşen ve nüfus açısından Torbalı’nın en küçük yerleşim birimleri arasında yer alan Kaplancık’a yazlık düğün salonu yapıldı.

2022 yılı verilerine göre 400 kişilik nüfusa sahip olan Kaplancık Mahallesi’ne vatandaşların talebi üzerine yazlık düğün salonu yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin metrekarelik alan üzerine düşenen parke taşlardan oluşan alanda köylüler rahatça düğünlerini yapabilecek.

KÖYÜN GENÇLERİ DÜĞÜNLERİNİ ARTI KRAHATÇA YAPABİLECEK

TORBALI Belediyesi tarafından ışıklandırmaları yapılan alanın faaliyete girmesine en çok köydeki gençler sevindi. Nüfusun az bir bölümünü oluşturan gençler tarafından kullanılması planlanan yazlık düğün salonu, kış mevsiminde ise diğer amaçlar için tercih ediliyor.

KÖYLÜLERDEN BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

KAPLANCIK’TA oturan vatandaşlar emeği geçen başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Torbalı Belediyesi’ne ve işçilere teşekkür ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.