SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kanalizasyon borusu patladı, çevredeki esnaflar mağdur oldu

Bu haber 20 Ocak 2021 - 9:51 'de eklendi.

Torbalı’da 6 katlı binanın kanalizasyon suları dışarıya akıyor. Binanın kanalizasyon şebekesine giden borunun patlamasının ardından cadde üzerindeki dükkanlar kokudan iş yapamaz oldu

TORBALI’DA alt yapının yetersiz geldiği veya hiç olmaması sebebiyle evlerine doğalgaz, internet abonelikleri almak isteyenler sıkıntı yaşıyor. Abonelik başvuruları için kurumlara gidenler bağlanması gereken sistemleri sağlayacak hatların olmadığını belirtiyor. İlçede doğalgaz ve internet alt yapısının olmadığı semtleri kapsayan projeler doğrultusunda çalışmalar devam ederken alt yapı eksikliğinin olduğu bir diğer konu ise kanalizasyon giderleri oldu.

SUBAŞI ve Kuşçuburun mahallelerinde kanalizasyon alt yapısı bulunmaması sebebiyle mahalle sakinleri kendi önlemlerini alarak pis sular için depolar hazırladı. Kanalizasyonun olmadığı adreslerde zaman zaman sorunlar yaşanırken ilçe merkezinde kanalizasyon ile ilgili farklı bir şikayet geldi.

KOKUDAN DOLAYI İNSANLAR ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN GELMEMEYE BAŞLADI

6 KATLI binanın kanalizasyon atıklarının gönderildiği borunun açıkta kalan kısmına fareler zarar verdi. Borunun patlamasının ardından yolun ortasından geçen kanalizasyon hattına gidemeyen apartmanın atık sularının bir kısmı kaldırıma ve yola taşmaya başladı. Her gün yüzlerce kişinin geçtiği kaldırımın tam ortasından akan kanalizasyon sularından gelen pis koku, etrafa yayıldı. Borunun patladığı kaldırımın çevresindeki dükkanlara kokudan dolayı insanlar alışveriş yapmak için gelmemeye başladı.

BİR haftadır kanalizasyon sularının kaldırıma ve yola aktığına değinen esnaflar, “Bir haftadır apartmanın kanalizasyon suları kaldırıma ve yola akıyor. Açıktan akan bu pis sulardan gelen koku dükkanlarımızın içine kadar giriyor. Kapılarımız sürekli kapalı, yayalar pis sudan dolayı kaldırımı kullanamıyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.